Славни

Вака „тресе“ Настја Нес на „Reggaeton“ од Балвин

Со своите видео снимки со кои пали и жари на YouTube, Настја Нес одамна докажа дека е една од подобрите „тверкачки“ на мрежата. Но, никогаш не е на одмет уште еден доказ плус, во видео формат, овој пат на заразните ритми на „Reggaeton“ од Џ. Балвин.

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top