Advertisements
Славни

Вака трча Болт на нулта гравитација

Легендарниот атлетичар од Јамајка и најбрз човек на планетата Земја, Усеин Болт, одлично се забавуваше во услови на нулта гравитација во специјално модифицираниот авион „Зиро џи“ на Ербас, за време на летот над Ремс, Франција.

Advertisements

Најпопуларно

To Top