Видео

Вака НЕ ТРЕБА да се вози на подмрзнат пат – снимка од излезот на Скопје


Снимкава е направена вчера утро на излезот од Скопје. Невнимателноста на овој возач можело да предизвика многу посериозни последици.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top