Advertisements
Видео

Вака изгледаше Скопје во „Пред дождот“ од Милчо Манчевски

Една од поемотивните сцени во „Пред дождот“ кога Александар Кирков се враќа во Македонија. Во позадина оди „Премин“ од Анастасија, а на видеото се редат сцени од Матка и Скопје.

Advertisements
To Top