Живот

Вака изгледаат совршените женски гради!

Некои повеќе сакаат големи, некои помали, трети велат дека нема врска големината, а како и да е женските гради се голема опсесија и сексуален магнет за припадниците на машкиот род.

Докторор Патрик Малчуи кој работи како пластичен хирург со помош на програма нацрта на градите една линија во висина на брадивиците и други две на горниот и долниот дел од градата.

За своето истражување извлечил 100 фотографии од голи гради. Единствено што било важно е немаатт оперирани гради.

Дошол до следниот резултат. Градите се убави кога 45% од волуменот на градите е над линијата која е во правец на брадавицата, а 55% проценти под неа. Освен тоа, брадавиците би требало да идат нагоре под агол од 45 степени.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top