Видео

Ужас во Охрид: Жестоки бранови од Охридско езеро пустошат по плажите (видео)

Големи и силни бранови, предизвикани од силен ветер, со огромна моќ ги пустошат летните бавчи покрај охридското крајбрежје. Ветерот со брзина од околу 90 километри на час носел се пред себе и предизвикал многу штети во градот.

„По плажите е ужасно! Се што е покрај езерото е под вода! Ветерот направи лом, како да паднала атомска бомба. Кафулињата Аквариус, Кадмо и многу други, сè е однесено од водата. Во опасност се и прикотвените бродови“, ни изјави охриѓанецот Ване Петкоски.

Advertisements
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top