Регион

Успехот на Хрватска во Босна се славеше и со – калашников!

Хрватска оствари голем успех на Мундијалот во Русија освојувајќи го среберото.

Успехот на Хрватска не се славеше само во оваа земја. Одредени градови во Босна и Херцеговина го славеа успехот на „коцкестите“, а при прославата беше забележана и една интересна сцена.

Во Босна во еден син автомобил кој беше прекриен со знамето на т.н Херцег Босна, победата ја славеше со – калашников!

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top