Блиц

Уште една задача од рубриката „само за генијалци“

На Фејсбук еден куп народ се испокара за тоа колку е точното решение. Повелете со вашите одговори во коментари.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top