Музика

Тврдо од Баирот: „Каде сте сега вие кучките…ви ги затнав ли јас муцките“

Ако ви треба некој доказ плус дека Баирот од Битола е „тврд бетон каде бизнисот се врти, дрога, криминал и пара“, тука е ViXi со екипата да ви го покаже, докаже и потврди тоа.

Таа „не е татина принцеза и мамина маза“, „врти милион, има срање ко од сон“ и еден куп други чудесии и бесни муабети. Нека вози, тоа е.

Advertisements
To Top