Вебкафе

Тврди дека доаѓа од 2048 година и не ПРЕДУПРЕДУВА!

Дојдов од 2048 година за да ве предупредам на доаѓање на вонземјаните, им објаснил Брајан Џонсон од Часпер во Вајоминг на полицајците откако го уапсиле во пијана состојба.

Како пишува, „Hafington post“, Џонсон во пијана состојба ги вознемирувал граѓаните, а иако зборувал неразјаснето, полицајците од неговата приказна сфатиле дека следната година пристигаат вонземјаните и дека треба да избегаме.

Во полицискиот извештај наведуваат дека никој не навел точен датум или време кога вонземјаните би требало да дојдат. Одбил да разговара со лекари и барал да го однесат кај градоначалникот.

Џонсон тврди дека може да патува низ времето бидејќи истите тие вонземјани го нападнале, а во 2017 година завршил по грешка, всушност требало да стигне година подоцна.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top