Вебкафе

Црногорец го опишува Стокхолм – многу јако видео

Најјакиот и најпоучен сарказам кој треба да го чуе секоја влада од Балканот и пошироко.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top