Видео

Цајканска финта за ефикасно вадење на автомобил од тесно паркинг место

Бразилските полицајци ја знаат финтата за брзо и ефикасно вадење на автомобилот, ако ви е заглавено во тесно паркинг место од друго возило.

Brazilian Military Police Officer Training – How To Get Out Of A Tight Parking Space

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top