Advertisements
Видео

Тројца поднапиени, Сократ и АрЕстотел: Заев за создавањето на Платоновата „Држава“

Според Заев, Сократ и АрЕстотел живееле во исто време, си муабетеле, си мудрувале. А да, и „ja создавале Држава“.

Advertisements
To Top