Видео

Трик вреден богатство! Отклучете го автомобилот без клуч (видео)

На секој сопственик на автомобил барем еднаш во животот му се случила ситуација да му се затвори вратата од автомобилот и покасно да свати дека клучот му останал во автомобилот.

Марфиевиот закон вели дека такви работи ќе ви се случат баш во моментот кога сте во брзање или кога хитно треба да стигнете некаде.

Често единствена преостаната можност е да повикате бравар, кој вашето невнимание дебело ќе го наплати.

Добрата вест е дека постои многу едноставен трик кој ќе ви помогне во краток рок да го решите вашиот проблем.

Потребно ви е парче од нешто тенко и цврсто што може да се употреби како алатка со која малку ќе ја одлепите вратата за да можете да вовлечете парче жица на врвот и така со малку труд да го решите проблемот.

Постапката погледнете ја во видеото.

Најпопуларно

To Top