Авто мото

ТОП 13 најбизарни возила на сите времиња

Ако мислевте дека досега сте виделе сè од аспект на автомобилски и индустриски дизајн, преиспитајте се. Оваа видео-колекција ќе ви помогне во тоа.

Иако во најголем дел од случаите станува збор за концепти, неколку од овие, сепак, завршија во малосериско производство. Но, во секој случај, едно е сигурно, сите овие се вистински возила, во возна состојба, колку и да ви делуваат нереално.

Најпопуларно

To Top