Вебкафе

Тоа е ТОА: Футуристичка мобилна куќа – се отвора на едно копче (видео)

Ten Fold Engineering на револуционерен начин го редефинира мобилното живеење и домување со нивните подвижни куќи на собирање.

Со притискање на само едно копче, вашиот дом може самиот да се рашири од собрана состојба за само 10 минути.

Почетната цена за овие футуристички и креативни домови на „расклопување“ е 129.000 долари. Да, скапо е, барем за наши услови, но уживањето во домувањето или евентуално канцеларискиот простор комбинирано со патувањето веројатно вреди и многу повеќе од оваа висока сума.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top