Живот

Ти си независна, интелигентна и храбра? Тогаш си вистинска Водолија


Најмногу од се ја сакате слободата, и за ништо на светов не би се одрекле од неа.

Најдруштвените луѓе во хороскопските знаци дефинитивно се Водолиите. Нивното „владеење“ започнува на 21 јануари и трае до 19 февруари. Се одликуваат со слобода и сакаат авантура.

Смисла за хумор

Водолиите имаат богата смисла за хумор, а често и воопшто не се трудат околу тоа. Хуморот е една од нивните секогаш ценети страни кај останатите.

Храброст

Еден од знаците кои обожаваат авантури и живет живот на „работ“, се Водолиите. А причина за тоа е што сакаат да експерименитраат и испробуваат нови работи во животот.

Независни

Нема поголеми љубители на слободата, тие нема да се одречат од неа за било што на светот. Многу се снажни и имаат храброст да бидат сами.

Сензуалност

Тоа им е вродено, иако често изгледаат мирни и лежерни. Но, во кревет приказната има нов тек. Таму стануваат „диви“ и отворени за експериментирање.

Интелигенција

Водолиите се класичен пример за жени кои имаат сѐ – и убавина и памет. Сакаат да водат расправи во кои до израз доаѓа нивната интелигениија.

Креативност

Водолијата дефинитивно размислува надвор од „кутијата“, а креативност имаат за „извоз“. Нивната работа секогаш мора да биде креативно поткрепена.

Верност

Ако Водолијата нешто вети, може да бидете сигурни дека ќе го исполнат. Овие жени се верни на луѓето кои ги сакаат, без разлика на тоа што другите велат.

Како да заведете Водолија?

Тие никако не трпат досада и еднолични фраери и врски. Бараат луди односи во кои ќе им биде забавно. Картата за концерт или некоја активност секогаш ќе ги освои. Па така тие подлабоко ќе размислуваат за потенцијалниот партнер.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top