Вебкафе

Тест кој излудува милиони луѓе: Можете ли да го решите?


Овој тест е опишан како тест кој ги раздвојува лажните од вистинските генијалци и од првојот негово појавување споделен е преку 3 милиони пати.

На Јутјуб е поставено видео на кое треба да ја решите следната задача: ако е 6+4=210, а 9+2=711, за кој математички „трик“ станува збор?

Доколку ја решите оваа задача следува продолжение – Погледнете!

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top