Мајтап

Суров мајтап: Што правите во Македонија?

Што правите во Макадонија?

Ништо посебно, плукаме по успешните, мразиме се што е добро и чини, живееме од лаги, се радуваме на туѓа несреќа, знаеме се за сите.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top