Вебкафе

Судијата свири старт – се фрлаат ракавиците и почнува „журката“

Вака изгледа во NHL кога хокејот оди во втор план, а на површина избива приоритетот „да се расчистат некои работи“ меѓу спротиставените играчи.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top