Табу

Студентите на Кембриџ повторно избираат задник на годината – еве ги најдобрите кадри

Право на учество на конкурсот има секоја студентка или студент кој/а ќе си го фотографира голиот задник во рамките на факултетот. Ова се задниците кои според гласовите на жирито влегоа во финалето.

18-11-cambidge-bumbum2

18-11-cambidge-bumbum3

18-11-cambidge-bumbum4

18-11-cambidge-bumbum5

18-11-cambidge-bumbum6

18-11-cambidge-bumbum7

18-11-cambidge-bumbum8

18-11-cambidge-bumbum9

18-11-cambidge-bumbum10

18-11-cambidge-bumbum11

18-11-cambidge-bumbum12

18-11-cambidge-bumbum13

18-11-cambidge-bumbum14

18-11-cambidge-bumbum15

loading...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top