Видео

Стојанче Ангелов продолжува во елемент – овој пат во акција со пиштол


Мора да се признае, вешт е со оружјето. Поздрав „за македонската армија“.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top