Видео

Сржта на политичкото „владеење“ објаснета во две и пол минути

Чаплин беше и остана гениј токму поради својата едноставност, луцидност, јасност и конкретност. Ова е извадок од филмот A King in New York (1957).

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top