Видео

Срцето му застана од шок: Реми Гајар и неговата бесна „Џурасик парк“ местенка


Типот сигурно не очекуваше ваква појава за време на неговото џогирање низ шумата. Но, тука е Реми да му предизвика шок и трауми какви сигурно нема доживеано во животот.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top