Вебкафе

Среќници кои се спасуваат за „влакно“ (видео)

Во оваа компилација ги собравме сите среќници кои за „влакно“ се извлекоја од потенцијално многу болни ситуации.

Снимките се собрани во едно видео, а тешко е да гледате дури и кога знаете дека нема никој повреден бидејќи катастрофата е избегната за само еден момент.

Погледнете:

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top