Актуелно

Спортскиот Нисан преработен во извор на адреналин!


Нисан 370Z на патот делува многу уверливо, но во изведбата на планина прекриена со снег станува вистински крај, а предизвикува и адреналинско лудило.

Иако сигурно има заинтересирани, овде повторно станува збор само за концепт. Велиме повторно бидејќи досега, Нисан прозиведил СУВ модели, но оваа преработка оди чекор понатаму. Спортскиот двосед е подигнат на 1.2 метри висина, а после преработката му се вградени и скии и така стана вистинска играчка за возрасните.

После оваа преработка сите 337 КС од 3.7 V6 моторот овозможено е да се користат на снегот, а тоа е совршена забава. Нисан оваа атракција наскоро ќе ја претстави во Чикаго Авто Шоу.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top