Галерии

Спортисти разголени во добротворни цели


18 атлети од различни спортови и земји ги покажаа нивните извајани тела, раслекуваќи се угул голи, сето тоа во добротворни цели.

Проектот беше замислен и реализиран од бившата биатлонка, денес лондонска фотографка, Доминика Куда.

Овој дневник и личен роковник за 2018 година е полн со инспиративни фотографии, распоред за дневен тренинг и табели за личните достигнувања.

Сите пари од продажбата на овој календар и дневни ќе одат на сметка на One Year Fund, органзација која им помага на талентираните, но сиромашни спортисти.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top