Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: „Пендолира“ – нова игралита музичка дразба од одличните Баклава


Официјален спот на Баклава за „Пендолира“. Режијата е на Сибо и Елена Христова. Музиката е на Елена, а текстот на Сибо. Песната е снимена во Enterprise Studio, Скопје, Македонија. Музички продуцент е Валентино Скендеровски, а составот на Баклава кој стои зад музичката изведба е: Елена – вокал, Дејат Теодосиевски – виолончело, Гого Клинчаров – тамбура, Валентино Скендеровски  – програмирање и хармоника. Песната е дел од најавениот нов албум на Баклава, The Four.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top