Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Мизар – „Истекувам“

„Истекување“ е песна од култните „Мизар“, поместена на нивниот прв албум со истоимен наслов „Мизар“ издаден во 1988 година.

Истекувам

Пред да ја видиш
таа светлина запри
бакни го цвеќето
лета меѓу нас
таа душа
нè топли небото

Станавме ловци
на невидливи зборови
љубовта пак нè раздели
на извор се измив
и вода се напив
како срцето

Пред да ја видиш
таа светлина запри
бакни го цвеќето
лета меѓу нас таа душа
нè топли небото

Станавме ловци
на невидливи зборови
истекувам

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top