Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: „Комитаџи“ – „Во сарајот“, нов албум од Киро Трачер и компанија


Со прописно фала на мама, бато, Биле, Оки, Мито, Ѕвер, Гино, Даре, Ронит, Белка, Енвер, Мицубиши и сите кои, како што велат во поздравот на SoundCloud, имале живци и љубов да ги трпат. Бујрум, навалете на добра музика.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top