Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Јаков Дренковски – „Повелете, купете илузии“

Современиот македонски трубадур со една од најемотивните, едноставни, а суштински длабоки. За уживање и за размислување. Затоа – уживајте и споделувајте.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top