Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Ема Попивода – ноктурно за пијано базирано на „Зајди, зајди“

Од компилацијата ноктурна базирани на македонски народни песни компонирани од Димитрие Бужаровски, во изведба на Емилија Потевска Попивода.

Режисер на спотот е Зоран Стојановски Зонде, а аудио форматот е во издание на Liber Legis Musica Universalis. Слушајте, уживајте и споделувајте. Оти е наше и оти е убаво.

loading...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top