Славни

„Специјалната“ тетоважа на специјалната обвинителка Фатиме Фетаи

Обвинителката од Специјалното јавно обвинителство, Фатиме Фетаи, кога и каде и да се појави, привлекува сечие внимание со својата појава. Тоа го постигнува благодарение на шармот, елеганцијата, стилот и самодовербата.

А нејзината последна стилска промена беше новата тетоважа која таа ја истетовира на нејзината лева рака.

Според написите на албанските медиуми во земјава, за изгледот на специјалната јавна обвинителка е задолжена познатата албанска шминкерка Фиторе Бериша.

Најпопуларно

To Top