Вебкафе

Сообраќајното лудило во Русија уште трае (видео)

Пресни снимки од улиците и патиштата ширум Русија. Изгледа ваму критериумите за возачка се пониски, или некој друг феномен се случува.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top