Видео

„Со љубов кон Македонија. Засекогаш моја. Никогаш Северна“ – емотивна порака од Митревски

За знамето, за името, за заветот кон идните генерации – емотивна лична видео порака од режисерот Дарко Митревски испратена од Калифорнија.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top