Видео

Слогата град гради: Е ова ти се вика тимска работа (видео)

Да се луѓето вака сложни за сè, само прогресот и отворените перспективи ќе ни бидат предизвик и мотив.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top