Видео

Скопска шахта која „работи“ 24/7 – звук кој ги излудува граѓаните

На скопската улица „23 Октомври“ на само неколку квадратни метри има дури 6 шахти (веројатно никој не знае зошто, да знаеле, немаше да има 6), од кои капакот од едната тропа на секое поминување на автомобил врз неа. Е сега, можете да замислите како им е на жителите кои живеат на оваа улица и кои овој звук го слушаат 24/7.

Advertisements
To Top