Авто мото

Што мислите, кој е побрз? (видео)

Брзината е 166 км/час, и не, не мислиме на автомобилот долу што е на почетокот од видеото.

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top