Видео

„Што ќе ни се болници? Ако нема гипс, нема никој ни да крши нозе“

Аргументи пред кои и боговите молчат. 😀 😀 😀

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top