Advertisements
Видео

Што им е заедничко на овој задник, слободата, цензурата и Моцарт?

Забавена снимка од гола жена која прди во вода со експресна брзина се шири по социјалните мрежи и стана вирален хит.

Опишан е како „видео проект за ослободувањето, слободата и цензурата“ и за краток рок има неколку милиони прегледи. Дополнителна димензија дава музиката во позадина која е извадок од опера на Моцарт. А одговорот на прашањето поставено во насловот е – прдежот. Барем во овој случај.

Advertisements
To Top