Ај не заебавај

Шокантно: Пеколни 47 Целзиусови буквално ја топат и пржат Аризона (фото)

Темепературата во Феникс се приближи до рекордно пеколните 50 степени Целзиусови (122 Фаренхајти) измерени на 26 јуни, 1990 година. На жестоки 47 Целзиусови, нештата низ градот буквално почнаа да се топат. А поштедени не се ниту луѓето, секако.

Advertisements
To Top