Вебкафе

Шокантно: Кој им дал возачка? Нивното возење е опасност за цело човештво!


Не е познато кој им издал возачка на возачите од видеото, но вакви катастрофални резултати сигурно не се очекуваа.

Лошите возачи не се опасни само за себе туку и за цел сообраќај, а во продолжение ви пренесуваме комплиација во која се собрани некои од тие возачи. Нивното однесување во сообраќајот е крајно загрижувачко, а последиците се обично апсурдни.

Погледнете:

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top