Вебкафе

„Секоја година“ – историографска мапа на Европа од 400 г.п.н.е. до денес

Видеото ги прикажува границите и населението на секоја држава во Европа во секоја година поединечно, почнувајќи од 400 година пред нашата ера.

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top