Вебкафе

Секој има свое бреме, но нивното е болно и урнебесно! (видео)

Иако живеат во потполно различни услови, луѓето од градот и луѓето од село пронаоѓаат еднакво атрактивни начини да се повредат.

Луѓето кои живеат во градот имаат различни облици на забава од оние кои живеат на село. Но, се смета дека и оние во градот и оние во селото пронаоѓаат еднакви начини да се повредат и да се посрамотат пред луѓето. Некои од нив ги собравме во една компилација во која ги споредуваме грешките од градот со оние од селото.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top