Вебкафе

Само тој што има брат или сестра ќе ги разбере овие ситуации! (видео)


Да бидете нечии брат или сестра е непроценливо искуство во растењето, бидејќи ако сте сами во семејствотот, никогаш нема да доживеете нешто вакво.

Да, браќата се некогаш напорни, кавгите меѓу нив често звучат гадно, но кога имате брат или сестра, најреално сценарио е дека често ќе доживувате и слатко и грозно искуство во иситот момент.

Погледнете:

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top