Видео

Само што ќе гледате каде вози – ќе ви смрзне крвта

Велосипедскиот „даунхил“ спуст на канјонот Фарвел, Британска Колумбија, САД, е вистинска беснотија која адреналинот го пушта „на најјако“.

Најпопуларно

To Top