Актуелно

Само овој гигант го може тоа: Продадоа повеќе часовници од Швајцарија

Кога станува збор за производството на брендирани и првокласни часновници, Швајцарија и нејзините компании од овој сектор се неприкосновен играч на светко ниво. Или барем така беше досега.

Компанијата Apple во последниот квартал од 2017 година продаде повеќе часовници од сите швајцарски компании заедно.

Ова е значителен успех, земајќи во предвид дека ги победиле брендовите како Rolex и Swatch.

Apple во последниот квартал од 2017 година продале околу 8 милиони часовници, а вкупно во 2017 година околу 18 милиони.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top