Видео

Сам против тројца – ферска во лифтот на руски начин (видео)

Типот најпрвин се расправаше со тројцата во лифтот. Се гледаше дека е спремен за тепање, само му требаше малку простор.

Истиот го доби кога лифтот застана на следниот спрат и се отвори вратата. Типот излезе колку да земе замав и почна да ги решета со боксови тројцата во лифтот, постилајќи ги на земја со голи раце. Едниот го изнесе малку и надвор од лифтот.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top