Advertisements
Галерии

Русинките напаѓаат од крајот на градот

Лето 2018, Светско фудбалско првенство во Русија, жешки Русинки во провокативни пози ги запалија социјалните мрежи. Како руските, така и светските.

A post shared by Ирина 😇 (@iriskaast) on

Advertisements
To Top