Видео

Рипна в море бегајќи од полицијата, но таму почна поопасна брканица (видео)

Кога кај 20-годишниот Захари Кингсбур била пронајдена дрога, истрчал од автомобилот на плажа во Северна Каролина и избегал во морето каде почна да го брка ајкула.

„По околу 60 минути Кингсбур се наоѓаше на околу 1.200 метри од брегот, а визуелниот контакт беше изгубен. Во тој момент потерата се претвори во акција за негово спасување“, извести полицијата на Северна Каролина.

По извесно време бил спасен, но и уапсен за отпор при апсење и поседување дрога.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top